Fotostudio

Say cheeeeesssssseeeee!

Bij Nancy Zwaal fotografie ben je aan het juiste adres voor dé perfecte foto('s)!

Mijn visie voor fotografie is dat iedereen mooi is, precies zoals ze zijn. Emoties, in elke vorm, is wat mij raakt en dát moment wil ik vast leggen. Eén foto moet genoeg zijn om te achterhalen waar het over ging. Dit wijst zich dan ook uit naar mijn natuurlijke omgang met mensen/kinderen en in het natuurlijk bewerken van de foto’s. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en lekker zichzelf kan zijn. Dit levert dan ook de mooiste foto’s op. 

Fotoshoot:
Een fotoshoot is een unieke ervaring! Tijdens deze ongedwongen fotoshoot maken wij een tastbare herinnering voor later! Deze fotoshoot kan met het gezin, met de hele familie of welke samenstelling dan ook! 

Kinderfeestje
Hieperdepiep.. HOERA!! Gefeliciteerd je bent jarig! Wil jij samen met je vriendinnen een super leuke fotoshoot? Ja? Nancy is altijd in voor een feestje!

Zwangerschap
Je bent zwanger, gefeliciteerd! Jouw lichaam is op dit moment een mini-mensje aan het maken en dat is ontzettend bijzonder! 

Newborn
Tijdens de newborn fotoshoot legt Nancy Zwaal Fotografie de eerste momenten van jullie kleintje vast. Ze worden immers zo snel groot.  

Cakesmash
Hoerrraa.. Jullie “kleintje” is of wordt 1 jaar!! Dit wil je op een speciale manier vieren en hier wil je mooie herinneringen van hebben. Boek dan een Cake Smash fotoshoot.

Zakelijke profielfoto’s
Jouw profielfoto is online het eerste dat iemand ziet. Het is je visitekaartje op sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en op uw CV.

Evenementen
Een evenement is een belevenis waar je lang naartoe gewerkt hebt, maar wat uiteindelijk ook weer snel voorbij is. Door het laten maken van foto’s tijdens evenementen kunnen jij en de bezoekers het moment op een later moment weer herbeleven. 

 

Prijslijst:

Fotoshoot basis€ 75
Fotoshoot uitgebreid€ 125
Zwangerschap fotoshoot basis€ 120
Zwangerschap fotoshoot uitgebreid€ 175
Combinatie pakket Zwangerschap & Newborn fotoshoot uitgebreid€ 349
Newborn basis€ 140
New born uitgebreid€ 249
Kinderfeestje fotoshoot€ 15 pp
+ Kinderfeestje Mini make-up€ 4,95
+ Kinderfeestje veertje in het haar€ 3,95
Cakesmash + taart € 150
Zakelijke profielfoto's basis€ 35
Zakelijke profielfoto's uitgebreid€ 55
Evenementen op aanvraag
 
Terug naar de mogelijkheden
 

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort