Massagepraktijk

Soepel en betrouwbaar

Het aanbod van massages is bij ons enorm. Er zijn nu eenmaal ook veel verschillende wensen. Wil je heerlijk ontspannen, ben je zwanger of heb je juist klachten? Wij masseren voor diverse doeleinden met verschillende technieken en druk. Of je nu van een zachte of juiste stevigere massage houdt, we helpen je graag!

Wellnessmassages
Niets is heerlijker dan volledig te ontspannen door een massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Spanningsgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een massage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat. Diverse wellnessmassages:
Ontspanningsmassage, hotstonemassage, scrubmassage, hoofdpijnmassage, afslankmassage, lavaschelpenmassage en zwangerschapsmassage.

Sportmassages
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het direct gevolg zijn, van een lichamelijke inspanning terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit je spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt positief beïnvloed. Hierdoor herstel je sneller en kun je weer sneller een bepaalde prestatie leveren. Sportmassage werkt preventief waardoor de vermoeidheidsverschijnselen niet leiden tot lichamelijke klachten. Sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming up.
NB: Het is ook mogelijk om je in de praktijk te laten tapen. Het ouderwetse witte tape maar ook Medical Tape, kan worden aangelegd voor ondersteuning.

(Dorn) Therapie
Heel veel mensen in Nederland hebben rugklachten. 90% Van onze bezoekers komen dan ook in de praktijk om hiervoor behandeld te worden. Onze taak om de juiste massage of therapie te geven waarbij deze klachten verminderen of nog beter verholpen worden. Met de Dorn Methode ga je verder dan masseren en ben je op  therapeutisch vlak aan het werk. De Dorn Methode is een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier een scheefstand in bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd. Het begin van rugklachten zit vaak in een beenlengteverschil. Door een verschil in beenlengte wordt het bekken aan een kant omhoog geduwd, waardoor de onderste rugwervels onder druk komen te staan en pijnklachten gaan geven. Ook uitstraling in het been en knieklachten zijn hier vaak het gevolg van.

Daarnaast zien we ook pijnklachten en scheefstand in de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken. Tijdens deze behandeling beginnen we met het corrigeren van beenlengteverschil, daarna wordt het bekken weer rechtgezet en scheefstand in de wervelkolom (scoliose) gecorrigeerd. HET BETREFT HIERBIJ GEEN MANIPULATIE maar mobilisatie van de gewrichten. Hierdoor is deze behandeling een stuk zachter dan andere manuele behandelvormen. Pijnklachten kunnen soms direct verminderen en ook is over het algemeen meer beweging voelbaar in het bekken tijdens het bukken. Daarnaast krijg je een eenvoudige oefening(en) mee naar huis om te voorkomen dat het beenlengteverschil weer terug komt.

Online afspraak maken
 

Prijzen

Prijzen van diverse behandelingen
Aromatherapie 45 min€ 65,00
Anti-aging cupping gezichtsmassage 30 min€ 40,00
Scrubmassage 75 min€ 65,00
Zwangerschapsmassage 60 min (rug, schouders, nek, hoofd, armen, benen,
voeten en evt. buik)
€ 65,00
Medical Taping Concept 15 min€ 20,00
Medical Taping Concept incl massage 30 min  35,00
Cursus Shantala Babymassage groepsles € 65,00
Cursus Shantala Babymassage Individueel€ 80,00
Massage en ADHD 45 min€ 50,00
Bellabaci cupping massage 45  min€ 50,00
 
Prijzen van diverse behandelingen
Sportmassage 30 min€ 40,00
Tapen en bandageren tapen (excl. materiaal)€ 15,00
Ontspanningsmassage 30 min (rug, schouders, nek en hoofd)€ 40,00
Ontspanningsmassage 60 min (rug, schouders, nek, hoofd, armen, benen en voeten)€ 60,00
Hotstone massage 60 min (rug, schouders, nek, hoofd, armen, benen en voeten)€ 65,00
Hoofdpijnmassage 45 min€ 50,00
Anti-cellutie Massage 45 min 50,00
Postpartummassage 60 min € 65,00
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen
Terug naar de mogelijkheden
 

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort