BLF Studio

BLF Studio = Brow Lash & Face Studio

In de salon horen we vaak "Ik gun mezelf hier geen tijd voor". Onze filosofie: Jij mag er zijn dus jouw uiterlijk ook. Wij vinden jouw uiterlijk belangrijk dus jou ook. Laat ons jou belangrijk vinden want je bent het waard!

Wij onderscheiden ons al sinds 2005 door kwaliteit, vakkennis, gedrevenheid en met onze passie voor beauty en persoonlijkheid. Met onze erkende diploma's zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS. Hierdoor worden sommige specialistische behandelingen zelfs vergoed door de verzekering. Je kunt bij ons terecht voor standaard schoonheidsbehandelingen, maar ook voor vele specialisaties. Doordat we over 2 behandelruimtes beschikken kun je ook gezellig samen met een vriend of vriendin komen voor een duo behandeling.

Permanente make-up 
Wij zijn al jaren specialist in permanente make-up en volgen regelmatig masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD. Wij werken dus altijd gekeurd en veilig! Voor de behandeling vindt altijd een (vrijblijvende) intake plaats waarin de mogelijkheden en het resultaat wordt besproken. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten. We beseffen namelijk heel goed dat het best spannend is. Het zetten van permanente eyeliners en wenkbrauwen doen we dagelijks. Hier kunnen wij onze creativiteit en precisie in kwijt. Op het gebied van wenkbrauwen, voeren wij als één van de weinige salons in Nederland de nieuwste technieken 'Hybrid pigmentation' en 'Ombre brows' uit. Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en foto's? klik dan hier of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Wimperstyling
"Lashes speak louder than words". Volle, lange wimpers zijn erg bepalend voor een mooie oogopslag. Oogmake-up zonder mascara is immers niet af. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om een beetje te 'smokkelen' met het resultaat. Wimperextensions zorgen er bijvoorbeeld voor dat je geen mascara meer hoeft te dragen. Het nadeel van extensions is dat je ze elke 3 weken op moet laten vullen om ze mooi te houden. Bij lashlifting hoeft dat niet persé, maar dat is weer geen vervanger van je mascara. Bij beide technieken worden mooiere wimpers gecreëerd. Bij de ene techniek gebeurt dit door nep wimpertjes te plakken en bij de andere techniek door je natuurlijke wimper te krullen en verven. Het ligt er dus helemaal aan wat je zelf wilt qua resultaat en prettig vindt. 

Huidverbetering en verzorging
Op het gebied van harsen, verven, reinigen en/of een heerlijke basis of luxe schoonheidsbehandeling zijn er ook veel mogelijkheden. Door middel van de Purus-acné behandeling, bindweefselmassage of microdermabrasie kunnen we je helpen met huidproblemen zoals o.a. acné, pigmentvlekken, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes.

Visagie
Make-up is een grote passie van ons. Door ruime ervaring in de make-up wereld (bij musicals, televisie en fotoshoots) staan wij als make-up artist voor professioneel vakwerk en kwaliteit. Make-up workshops, kinderfeestjes, gala, party en bruidsmake-up alles is mogelijk. Wij vinden het altijd speciaal om voor een bijzonder moment jouw make-up te mogen verzorgen. Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat jij nog jezelf bent, maar dan nét wat mooier. Het is fijn als je jezelf zekerder en mooier voelt met een goede make-up.
Innerlijk is belangrijker dan uiterlijk, maar als wij zorgen voor een mooi uiterlijk, dan resulteert dat vanzelf weer in een stralend innerlijk.

 

Prijzen Schoonheidssalon

Korte inpressie van prijzen van de diverse behandelingen
Medex speciaal behandeling€ 69,50
Diepte reiniging€ 37,00
Volledige behandeling€ 47,00
Wenkbrauwen of bovenlip harsen€ 11,00
Purus-acné behandeling€ 54,00
Party make-up€ 41,50
Bruids make-up€ 93,50
Permanente make-up (PMU)
Wimperintensifëring boven€ 120,00
Permanente Wenkbrauwen Ombre/Powder/Microblading€ 350,00
Permanente eyliner boven€ 150,00
Permanente eyeliner boven + onder€ 225,00
Opfrissen bestaande PMU binnen 1 jaar€ 75,00
Opfrissen bestaande PMU elders gezet va € 100,00
Microdermabrasie bezicht€ 119,50
Microdermabrasie Handen€ 52,00
Bindweefselmassage va€ 45,00
Easy TCA Classic Peel va € 325,00
 
Prijzen van diverse behandelingen
Lashlifting incl. verven€ 50,00
Bindweefselmassage € 45,00
Bruidsmake-up € 93,50
Make-up workshops€ 15,00 - € 25,00 pp
Duo behandeling (elke behandeling is mogelijk)10% korting
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen
Terug naar de mogelijkheden
 

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort