Shape & Afslankstudio

Verlies centimeters!

ShapePlaza biedt diverse succesvolle, afslankmethoden voor iedereen die wil afvallen of gaat voor figuurverbetering. 

Onze mogelijkheden:
- 2 x per week 30 moniten sporten in één van onze Infra Rood cabines
- Annvullend met trainen in de vacuustep voor nog sneller resultaat
- Verantwoord afvallen zónder knorrende maag met SLIMdiet
- Voedingsadviezen obv de methode van PUURgezond
- Op maat gemaakte voedingsprogramma's van Body Support

Kom 2 x per week 30 minuten intensief én met begeleiding trainen in onze infrarood cabines door middel van de Thermo Fysische Methode (TFM). Deze methode bestaat al meer dan 35 jaar! Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat dit één van de beste methode's is om af te slanken en je figuur te corrigeren (strakker worden). De infrarood zorgt ervoor dat je spieren snel warm worden waardoor je minder snel spierpijn en blessures krijgt. Door de op maat gemaakte programma's in combinatie met infrarood is het mogelijk om sneller (plaatselijk) vet te verbranden. Omdat je alle oefeningen liggend uitvoert is de kans op blessures minimaal. Wanneer je een lichamelijke klacht hebt (denk o.a. aan reuma en fibromyalgie), passen wij jouw programma aan zodat je pijnvrij kunt komen sporten. 

De trainingen zijn geschikt voor elke leeftijd en alle gezondheidsniveau's. Voor mensen die normaliter moeite hebben met trainen vanwege lichamelijke klachten door ziekte of blessures is trainen in deze cabines wel haalbaar en geeft verlichting van veel klachten. Verder heeft het een positief effect op cellulitis, hoofdpijnklachten, stress, vermoeidheid, hoge bloeddruk klachten en het afvoeren van afvalstoffen.  

Deze methode is ook perfect geschikt voor senioren, jongen die HIT  (Hoge Intensiteit Training) Workouts willen doen of wanneer je na een zwangerschap back in shape wilt komen. 

Daarnaast kunnen de trainingen uitgebreid worden met trainen in de vacuustep. DE vetverbrander voor billen, buik en benen! De combinatie van bewegen, vacuum en infrarood zorgt voor een optimale doorbloeding en betere bloedcirculatie. De vetverbranding wordt direct geactiveerd wat een voorwaarde is om tot een snel resultaat te komen.

Hoe werkt het precies?

Je komt eerst bij ons voor een intake gesprek. Lotte of Sandra nemen een aantal vragen met je door om vast te stellen welk programma het beste bij jou past. Daarna wordt je bloeddruk opgemeten, gewogen en een figuuranalyse gemaakt. Deze figuuranalyse wordt gedaan dmv metingen op 13 verschillende plaatsen. Bij ons hoef je niet in je ondergoed te meten en wegen, je krijgt hiervoor van ons een shirt aan. Je kan bij ons gebruik maken van de kleedkamer maar ook van de douche voor na het sporten.

Aan de slag!
Er is voor jou een programma met 15 oefeningen samengesteld, dus je kan starten met trainen!
In training 1 doe je alle oefeningen 20x. Je hebt 30 minuten de tijd om jouw work-out uit te voeren. Na elke training wordt de frequentie opgebouwd. In les 10 doe je alle oefeningen 60x. Wanneer het je lukt, breid je de oefeningen uit met gewichten, elastieken en dumbells. Wanneer je het programma 10x hebt gedaan ga je door naar een nieuw programma. Ook in dit programma bouw je de frequentie op.

Naar elke training neem je een (middel)grote handdoek, waterfles en sportkleding mee (advies is korte broek). In de cabine kun je met (anti slip) sokken of op blote voeten. 

Na de training in de warmtecabine mag je gebruik maken van onze cardio apparaten zodat je niet alleen aan je figuurcorrectie werkt, maar ook aan je conditie.

Alle voordelen op een rijtje

 • Doorbloeding van lichaam en huid wordt gestimuleerd waardoor de afbraak van vetreserves wordt geactiveerd;
 • De stofwisseling wordt sterk verbeterd;
 • Positief effect op o.a. klachten bij hoge bloeddruk, hoofdpijn, vermoeidheid, stress, reuma- en gewrichtsklachten;
 • Het gericht aanpakken van probleemzones is makkelijker.
 • Je kunt intensiever trainen omdat de spieren al warm zijn met daardoor meer en sneller resultaat.
 • Geschikt voor ALLE leeftijden en gezondheidsniveaus.
 • 2 x per week 30 minuten trainen dus makkelijk in te passen in een drukke agenda.
 • Je traint jouw gehele lichaam.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel ons op voor een GRATIS proefles! 0348-508194.
Trainingen zijn altijd obv reservering.

Trainingstijden ShapePlaza
Maandag 09:00 - 12.00 & 17:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 12.00 & 18:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 11.00 & 15:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 12.00 & 17:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 12.00 & 13:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 13.00

 
Houd onze Facebook pagina in de gaten voor leuke acties en zie hoeveel centimeters er al afgeslankt zijn!

 
Bekijk de website van ShapePlaza
 
TFM Trainers

Lotte, Sandra & Babs

Gratis services
 • Douche gelegenheid
 • Kluisjes
 • Persoonlijk pasje
 • Proefles
 • Parkeren

Prijzen TFM trainen

KuurDuurWegenMetenPrijs
"Get in Shape"20 trainingen
10 weken
WekelijksNa elke 6 trainingen€ 300,-* (€ 15,- per training)
"Stay in shape"
mogelijk na 'Get in Shape'
20 trainingen
10 weken
WekelijksNa elke 6 trainingen€ 220,-( € 11,- per training)
"Stay in shape"
mogelijk na 'Get in Shape
10 trainingen
5 weken
Wekelijks Na elke 6 trainingen € 115,- ( € 11,50 per training)
Abonnement
(2 x p/w)
Min. 1 jaarWekelijksNa elke 6 trainingen€ 70,- per maand(€ 8,75 per training) Tijdens vakanties mogen trainingen worden ingehaald
 

*Ga voor alles prijzen en abonnementsvormen naar de website van shapeplaza. *Betaling in termijnen is mogelijk. 

 

SLIMdiet nu ook verkrijgbaar bij BeautyPlaza!

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze  succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!

Zo werkt SLIMdiet! 
SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor  €2,39 per maaltijd . Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt samen met ons toe naar een blijvend gezonde leefstijl.  Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Probeer het eerst zelf!
Wij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 64,99.

Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar.

ShapePlaza staat voor je klaar!

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij ShapePlaza helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks . Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Loop dan gerust bij ons binnen voor meer informatie of neem een kijkje op  www.SLIMdiet.nl.

De Succesformule van SLIMdiet
 • Betaalbaar
 • Goede persoonlijke begeleiding
 • Duidelijk en effectief stappenplan
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Lekkere en gevarieerde gerechten
 • Je mag altijd (onbeperkt) groente eten
 
 
 
 
Terug naar puur eten volgens de diëtistes van PuurGezond!
 

PuurGezond staat voor écht gezond eten. Dus zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt! Genieten van de smaak van pure, onbewerkte producten. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Dat het niet ingewikkeld is, vind je terug in de boeken van PuurGezond. Deze boeken zijn verkrijgbaar in BeautyPlaza (€ 21,95).

- Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond
- PuurGezond! Slank in 8 stappen
- 7 Inzichten voor een blijvend goed gewicht

 
Terug naar de mogelijkheden
 
 

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort