Wimperstudio

Life is good, when your lashes are on point

Lashes speak louder than words.
Iedere ochtend is het een strijd met je wimperkrultang en mascara om jouw wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Daar is nu een oplossing voor: Lashextensions! Bij Maison Lashes zetten we op professionele wijze lashextensions. Het ziet er heel natuurlijk en mooi uit. En zeg nou zelf, iedereen wil toch mooie volle en lange wimpers?

Jouw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclys kan dit enkele weken variëren. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, een trouwerij of een ander belangrijk feest hebt. We bevestigen de lashextensions met een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Werkwijze wimperextensions
We bevestigen de wimperextensions aan jouw natuurlijke wimpers met een speciale lijm zonder formaldehyde. Die blijft zacht en flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul, waardoor jouw wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan.  

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. Maison Lashes werkt uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en praktisch gewichtsloos zijn. 

Jouw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Wimperextensions blijven gemiddeld 5 tot 7 weken zitten. Net als je hoofdharen verlies je echter wel eens een wimper. Omdat de wimperextensions direct aan je eigen wimpers worden bevestigd zul je dus ook af en toe een wimperextension verliezen. Natuurlijk vallen je wimpers nooit met grote aantallen tegelijk uit. Gemiddeld verlies je zo'n 1 tot 5 wimpers per dag. Om een mooie volle look te behouden raden wij aan circa iedere 3 weken een opvul behandeling uit te laten voeren.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een wimperextensionsbehandeling eenmalig te laten doen. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, een trouwerij of een ander belangrijk feest hebt.

Verschil tussen one by one en volume wimperextensions
Bij de One-by-One techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze techniek geeft een vol en natuurlijk effect en is ideaal voor iedereen die van zichzelf wel veel wimpers heeft, maar niet gezegend is met lengte en krul.

De Russian Volume 2D-6D techniek is de nieuwste trend op het gebied van lash extensions. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet gezegend zijn met veel eigen haartjes, maar toch mooie volle wimpers willen hebben.

Met Russian Volume worden er extra fijne en zachte wimperextensions in een waaiervorm van 2 tot 6 haartjes op elke eigen wimper bevestigd, waardoor er een nog voller effect ontstaat en eventuele wimpergaten niet meer zichtbaar zijn.

Boek online
 
 

Prijzen Wimperstyling

One by one wimperextensions
Nieuwe set one by one wimperextensions€ 60,00
Opvullen binnen 2 weken one by one wimperextensions€ 25,00
Opvullen binnen 3 weken one by one wimperextensions€ 30,00
Opvullen binnen 4 weken one by one wimperextensions€ 40,00
Opvullen langer dan 4 weken one by one wimperextensions € 60,00
 Volume wimperextensions  
Nieuwe set volume wimperextensions € 75,00
Opvullen binnen 2 weken volume wimperextensions € 35,00
Opvullen binnen 3 weken volume wimperextensions€ 40,00
Opvullen binnen 4 weken volume wimperextensions€ 50,00
Opvullen langer dan 4 weken volume wimperextensions  € 75,00
Wimperextenisons laten verwijderen€ 10,00
 
Terug naar de mogelijkheden
 

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort