Zonnestudio

De goedkoopste zonnestudio van Nederland met de beste kwaliteit!

Een bruine teint, Uv-licht en het moment van even relaxen doen een mens goed. Kwaliteit, proffesionaliteit, gezelligheid en hygiëne staan bij ons in een hoog vaandel. Met name dat laatste is iets waar we serieus mee om gaan. De banken en cabines worden elke ochtend gedesinfecteerd en na elke zonsessie gereinigd. Wij beschikken over de nieuwste Ergoline zonnebanken (Ergoline 1600 en Ergoline 1400) die geschikt zijn voor zowel de blanke als gebruinde huid. 

Advies
Onze kwaliteit is jou adviseren! Wij zien het als onze verantwoording dat jij een mooi bruiningsresultaat bereikt, op een verantwoorde wijze. Daarom maken wij altijd bij elke nieuwe klant een huidanalyse. Op deze manier hebben de zonconsulentes een goed beeld van jouw huid en kunnen zij jou adviseren om het gewenste bruiningsresultaat te bereiken. Op basis hiervan wordt een passende bruiningsversneller en verzorging geadviseerd en de duur + intensiteit van de zonsessie vastgesteld. 

Cosmetica
Wil je een sneller, mooier, egaler en langduriger bruingsresultaat? Dan is het gebruik van een goede bruiningsversneller of verzorging van hoge prioriteit. Afhankelijk van het resultaat wat je wilt bereiken hebben wij een ruime keuze aan cosmetica van het merk Devoted staan. Alle producten zijn op basis van Aloe Vera en hebben een hoog vochtregulerend vermogen. Ze varieëren van een basis-lijn met lichte verzorging, anti-aging en bronzend effect tot een luxe-lijn met verzorging, anti-aging en bronzing van het hoogste niveau. Kortom wil jij jouw huid alleen verzorgen en beschermen tegen huidveroudering of ook nog extra pigmentstimulatie? Voor elke behoefte hebben wij wat staan.
NB. Wij werken om hygiënische redenen en om de kwaliteit van het product te waarborgen nooit met cupjes, maar zit de cosmetica altijd netjes in afgesloten zakjes.

Voordelen bruiningsversneller en verzorging:

 1. Het bruiningsprocces komt na 3-5 minuten al op gang, zonder product is dit pas na 10 minuten
 2. Het UV-licht dringt beter door in de huid doordat deze gevoed is
 3. Werkt anti-aging, ook al ben je nog jong en zie je dat effect nu nog niet

Aandachtspunten 

 • Wacht minimaal 10 uur met douchen. Door gebruik van de juiste cosmetica bruint je huid nog door. Dit effect wordt anders te vroeg afgebroken en dat zou zonde zijn van je zonsessie.
 • Indien je de huid thuis goed blijft voeden (elke dag na het douchen) behoudt je veel langer het mooie bruiningsresultaat. Wij hebben hiervoor ook cosmetica met een bruiningsverlenger staan! 
 • Wij verkopen geen cosmetica waar een tingle of olie in zit. Deze ingrediënten trekken namelijk in de acrylplaat van de banken. Indien je eigen cosmetica meeneemt waar dit in zit zijn wij helaas genoodzaakt dit product te weigeren.
 • Gebruik altijd een product wat speciaal gemaakt is voor de zonnebank. Indien er een SPF in het product zit (zoals voor de buiten zon) haal je niet voldoende resultaat uit jouw zonsessie.
 • Om tot een egale teint te komen adviseren we om de klep tijdens het zonnen volledig te sluiten en niet op een handdoek te liggen.
 • Laat tussen de zonsessies minimaal 2 á 3 dagen zitten. 
 • Onder 18 jaar is het niet toegestaan om gebruik te maken van de zonnebank. Bij twijfel vragen wij om legitimatie.
 • Gebruik je medicijnen of antibiotica kijk dan eerst of deze geen overgevoeligheid voor UV-straling veroorzaken.
 • Zonnebanken is niet schadelijk bij zwangerschap. Wel adviseren we voorzichtig te zijn met het bruinen van je gezicht ivm hyper pigmentatie. 

 Services

 • In de cabine vind je luxe reinigsproducten van onze schoonheidssalon. Verwijder make-up zorgvuldig voor het zonnen. Dit voorkomt een negatieve reactie van de huid en zorgt ervoor dat de UV-straling niet geblokkeerd wordt. 
 • Reinig na het insmeren je handen met het verfrissingsdoekje en handdoek die in de cabine liggen. Smeer je bruiningsversneller zo goed mogelijk uit voor een mooi en egaal resultaat.
 • Wij werken met chips waarop na elke zonsessie al je persoonlijke instellingen worden opgeslagen. Wel zo handig voor de volgende keer!
 • Maak na het zonnen gratis gebruik van onze bruiningsverlengende naverzorging zodat je teint nog langer mooi blijft.
 • Hydrateren (ook van binnenuit) is erg belangrijk. Daarom bieden wij altijd water met munt en citroen aan.

Onze zonnebanken

Ergoline Prestige 1600

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en roze licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur en maakt deze bank geschikt voor zowel de zeer blanke als de getinte huid. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau. 
Bekijk hier de introductie video van de Ergoline Prestige 1600

Ergoline Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 behoort tot één van de beste zonnebanken van de nieuwste luxe klasse. Deze uitgeruste versie heeft een mooie gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma, 3D Sound (bluethooth) en LED lichtshow garanderen een ongeëvenaarde belevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline 1400 Prestige comfort en bediening op een nieuw niveau. Dus ga je alleen voor het allerbeste bruiningsresultaat? Dan is deze bank bij uitstek de beste keuze.
Bekijk hier de introductie video van de Ergoline Prestige 1400

Hou je niet van wachten?

Je kunt bij ons een plekje onder de meest luxe Ergoline zonnebanken reserveren (overigens niet verplicht):

 1. Boek online via onderstaande button
 2. Bel naar 0348-508194
 

Prijzen zonnestudio

Ergoline 1400 (max 20 min)€ 9,95
Ergoline Prestige 1600 (max 20 min)€ 10,95
Per minuut extra  € 0,50
Devoted Zoncosmetica v.a.   € 3,95
Het is ook mogelijk om een 5 of 10 rittenkaart aan te schaffen
 
Terug naar de mogelijkheden
 

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort