Ons team - Jouw BeautyPlaza

 

De BP'ers:

Gespecialiseerd, nauwkeurig en passie voor ons vak is het gevoel dat wij onze klanten willen meegeven. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en volgen jaarlijks diverse trainingen. Een ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten en persoonlijke aanpak. Benieuwd welke? Wij stellen ons graag aan je voor!


Lotte Veltman

Creative Director & Beautyspecialist

Lotte is één van de Creative Directors. Samen met Sandra zijn zij het creatieve brein achter BeautyPlaza. Daarnaast heeft Lotte in 2003 haar diploma uiterlijke verzorging gehaald aan het ROC in Utrecht en werkt zij ook als Beautyspecialist in BeautyPlaza.

Lees meer

Sandra Vermeulen

Creative Director & TFM Trainer

Sandra is één van de Creative Directors. Samen met Lotte zijn zij het creatieve brein achter BeautyPlaza. Na het behalen van haar diploma Human Resources is zij diverse jaren werkzaam geweest als HR Medewerkster.

Lees meer

Carla van Miltenburg

Nailstylist

Voor mooie en verzorgde nagels ben je bij Carla in goede handen. In 2002 behaalde zij haar opleiding Allround Nagelstyling. Tijdens deze opleiding heeft zij alle technieken en producten op het gebied van nagelstyling leren beheersen. 

Lees meer
 

Charlotte Blom

Hairstylist

Al vanaf jongs af aan is Charlotte gefascineerd door het kappersvak. Vanaf haar 18e knipt, styled en kleurt ze haar klanten met veel passie en enthousiasme. Het is voor haar een uitdaging om mensen te overtuigen dat het haar altijd mooier en beter kan.

Lees meer

Eva Sluijs

Beautyspecialist

Eva's grootste passie is beauty! Zij heeft haar diploma gehaald voor allround schoonheidsspecialiste niveau 4. In het laatste jaar van de opleiding is ze zich gaan specialiseren in bindweefselmassage, het behandelen van acné en shiatsu massage. 

Lees meer

Ben jij onze nieuwe fotograaf?

Fotograaf gezocht

Wij zijn opzoek naar een zelfstandige creatieve fotograaf om ons concept aan te vullen en ons team te versterken.

Lees meer

Mandy Talsma

Medisch pedicure & Waxspecialist

Mandy heeft de opleiding Medisch Pedicure met succes afgerond. Ze is aangesloten bij de Brancheorganisatie ProVoet. Bij deze organisatie volgt zij ook diverse scholingen om haar kennis up to date te houden. 

Lees meer

Sanne Vendrig

Hostess

Wanneer je BeautyPlaza binnenloopt is de kans groot dat Sanne je verwelkomt. Sanne is tevens zonconsulente en heeft de training “ verantwoord zonnen” bij Devoded gevolgd. Zij kan haar klanten daardoor optimaal adviseren.

Lees meer

Saskia van der Kamp

Massagetherapeut

Na het behalen van haar officiële papieren en het samenwerken met verschillende fysiotherapeuten heeft Saskia de nodige kennis opgedaan van het menselijk lichaam. Sinds de start als sportmasseur is zij aangesloten bij het NGS.

Lees meer

Evelyn Mulder

Nagelstylist & Wimperstylist

KvK: 69988846 | BTW NL858093297B01

Alle foto's op onze website zijn gemaakt door Joanna Fotografie  

© 2018 BeautyPlaza Montfoort